© Copyright Hodson Architects 2019 | Web design by Ben Ward

NEW House, bRIGSLEY

Location: Grimsby
Completion: October 2015
Value: £300,000

 

The site is located in Brigsley near Grimsby. Our client approached us to redesign the house which recently been granted Outline Planning Permission, whilst ensuring that it did not need re-submitting for Planning Permission. 

 

The accommodation within the house is split into two parts by an east-west axis which links a significant tree on the western boundary with the double height circulation space and a raised seat/pergola on the eastern boundary.

 

The building is simple, pitched slate roof, facing brickwork and large areas of glazing onto the garden. There is a formal arrangement of bedrooms and servicing areas.

 

The main habitable space on the ground floor is open plan with a full height storage wall on the northern external wall. 

 

The building won an RIBA Regional Award 2016.